Барвінківський ліцей №1
Барвінківської міської територіальної громади
Ізюмського району Харківської області
Привітання директора із завершенням 2023/2024 навчального року

Дорогі діти, шановні вчителі, батьки!
Завершується 2023/2024 навчальний рік.
Він був складним і особливим для кожного з нас, адже мусимо жити по-новому, в реаліях, які диктує нам війна. Та ми міцно тримаємо стрій, бо знаємо, що наш народ непереможний і, не дивлячись на всі ці буремні події, уся родина Першої школи разом. Родина, яку об`єднує єдине, - любов і повага до своєї Батьківщини.
Хвилюючі почуття переповнюють наймолодших наших учнів, взято першу сходинку на шляху пізнання.
Одинадцятикласники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле, самостійне життя.
Бажаю усім учням цікавих літніх канікул, випускникам відмінного старту на життєвому шляху, а вчителям гордості і захопленості від успіхів своїх учнів.
Дорогі Учителі! Висловлюю безмежну подяку за вашу щоденну натхненну, самовіддану, невтомну творчу працю, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів, за знання, які ви віддаєте своїм вихованцям.
Цього навчального року здобувачі освіти Барвінківського ліцею №1 були одними з кращих у численних конкурсах, олімпіадах та змаганнях.
Глибока вдячність батькам за допомогу, адже саме їхня активна участь, співпраця та підтримка дозволили продовжити освітній процес у дистанційному режимі. Приємно, що ми маємо таких відданих партнерів!
Тож вітаю усіх із успішним завершенням ще одного навчального року, який кожному подарував нові знання, хвилюючі враження, високі звершення і плани на майбутнє!
Особлива подяка нашим Захисникам за можливість навчати наших учнів!
Тримаймося!
У єдності наша сила!
Усе буде Україна!

30 травня 2024 р.
Корисні посилання
Наші контакти
64701, Харківська область, Ізюмський район,
м. Барвінкове, вул. Освіти, 80
тел: (05757) 4-20-93, (05757) 4-11-64
E-mail: