Барвінківський ліцей №1
Барвінківської міської територіальної громади
Ізюмського району Харківської області
Випускний вечір 2024

У Барвінківському ліцеї №1 відбулося свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість передчуття майбутнього та сум прощання.
На випускному вечорі присутні вшанували пам'ять всіх тих, хто пішов у Вічність, захищаючи цілісність та незалежність нашого країни.
Цього року у ліцеї шість випускників нагороджені золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні».
Артьом Ведмідь, Вероніка Михайлюк, Анна Тімченко, Вероніка Шапошнік, Аделіна Шийка та Денис Шийка увійшли до Золотого фонду закладу.
Чотирнадцять отримали сертифікати від Барвінківської міської ради за високі досягнення у навчанні та стійку громадську позицію.
До присутніх звернувся директор ліцею Сергій Черний, він зазначив: «Ці діти - наша гордість. Вони мають величезний потенціал і вирушають у доросле життя у складний час. Вірю, що вже незабаром усі діти будуватимуть щасливе майбутнє нашої рідної України під мирним небом».
Особливі слова подяки пролунали нашим захисникам, адже завдячуючи саме їм, у присутніх була можливість зібратися у стінах рідного закладу. Випускники ініціювали акцію «Донат за букет», до якої долучилися учителі ліцею. Усі кошти, які планувалося використати на придбання квітів, передані нашим воїнам через Героя, який прибув з нуля на свято до своєї сестрички.
Лунали пісні, слова-настанови від батьків, зізнання-вдячність від дітей.
І був неповторний шкільний вальс…
Все як і раніше, і хоча відбиток воєнного лихоліття залишив слід в очах уже дорослих дітей, всі з надією і вірою у Перемогу вирушають у самостійне доросле життя у вільній нескореній Україні.

08 червня 2024 р.
Корисні посилання
Наші контакти
64701, Харківська область, Ізюмський район,
м. Барвінкове, вул. Освіти, 80
тел: (05757) 4-20-93, (05757) 4-11-64
E-mail: