Барвінківський ліцей №1
Барвінківської міської територіальної громади
Ізюмського району Харківської області
Звіт директора ліцею перед педагогічним колективом та громадськістю

13 червня 2024 року директор Барвінківського ліцею №1 Сергій Черний звітував про роботу в 2023/2024 н.р. перед членами педагогічного колективу та громадськістю.
Із огляду на виникнення нових викликів для системи освіти України в умовах воєнного стану протягом навчального року діяльність Барвінківського ліцею №1 спрямовувалася на дотримання вимог законодавства України в частині забезпечення Державних гарантій у сфері освіти та забезпечення прав кожної дитини на освіту.
Управлінська діяльність здійснювалася відповідно до затвердженої Стратегії розвитку Барвінківського ліцею №1.
Колектив успішно завершив навчальний рік. Складний, тривожний, воєнний, який приніс нам усім чимало викликів.
Разом з тим, він був ефективним і результативним для колективу, це показав аналіз деяких освітніх, управлінських процесів, анкетувань та моніторингу серед учасників освітнього процесу.
Педагоги і адміністрація ліцею консолідували зусилля для прийняття виважених та ефективних рішень та вжили заходів щодо подолання освітніх втрат, підвищення якості освітнього процесу, результатів навчання, оперативно аналізували професійні та організаційні виклики, потреби в частині матеріально-технічного забезпечення освітнього процесу з метою своєчасного реагування.

14 червня 2024 р.
Корисні посилання
Наші контакти
64701, Харківська область, Ізюмський район,
м. Барвінкове, вул. Освіти, 80
тел: (05757) 4-20-93, (05757) 4-11-64
E-mail: